Connect with us

Hi, what are you looking for?

H&M x Omuleti Vorbarti
H&M x Omuleti Vorbarti

Events

Cum îl așteaptă omulețul tău vorbăreț pe Moș Nicolae

Luna decembrie este, în primul rând, a lui Nicholas. E luna în care îți serbează ziua de naștere, onomastica, luna în care vin Moș Nicolae și Moș Crăciun. În restul anului, se bucură de zilele de naștere ale celorlalți, dar ne întreabă supărat de ce ziua lui trebuie să fie mereu ultima. Îi reamitim cât de multe cadouri va primi în decembrie și zâmbetul îi apare din nou pe față.

De prin octombrie, se pregătește și face tot posibilul să fie mai cuminte, lucru care, bineînțeles, nu îi iese niciodată.

Totuși, întreaga familie îi apreciază eforturile, la fel și spiridușii care vin la fereastră să pentru a întocmi raportul cerut de cei doi Moși.

Adevăratele pregătiri încep

abia cu o seară-două înainte de venirea lui Moș Nicolae. Casa este mai vie ca niciodata, veselia si voia buna plutesc in aer. 

Nicholas o învață pe surioara lui, Anais, care are 3 ani, să-și curețe ghetutele pentru că Moșul este extrem de simandicos.

Nici măcar nu se apropie de casă dacă încălțările nu strălucesc. De i-ar vedea cum îl așteaptă! Ce imagine de poveste!

Bogdan surprinde momentul cu telefonul mobil, apoi vine la bucătărie să-mi arate. Dar își dă seama că și la bucătărie se întâmplă lucruri minunate, cum ar fi plăcinta cu mere pe care le-o pregătesc.

Auzim cum Nicholas îi spune lui Anais ca Moș Nicolae este batran și că ar trebui să-i lase și un pahar cu apa si câteva plăcinte. 

Anais se arată de acord pentru că niciodată nu ratează oportunitatea de a mânca și ea “babun” (“ceva bun”).

Entuziasmul lor este coplesitor. Râd, aleargă prin toată casa și, din când în când, se duc la fereastră, în speranța că-l vor prinde pe Moșul intrând la copiii de vizavi. Din cauza asta, va fi tare greu să îi băgăm la somn.

Ne băgăm cu toții în pat și citim, ca în fiecare an, legenda lui Mos Nicolae. E important să le transmitem că sărbătoarea este mai puțin despre cadouri și mai mult despre fapte bune si generozitate.

Trăia, demult, un baietel pe nume Nicolae. Era extrem de bun ajuta de fiecare data pe oricine putea. Ajuta, mai ales, copiii mai săraci si mai putin norocosi.

Însă, cel mai special lucru la acest băiețel e că ajuta oamenii in secret. În fiecare noapte, Nicolae se deghiza şi le ducea oamenilor din sat mâncare, haine şi bani…

Anais începe să caște, dar Nicholas are câte o nouă întrebare la fiecare pagină.

Prietenii noștri de la H&M

vor lansa, foarte curând, o provocare pentru părinții vorbăreți din grupul nostru. 

Pregătește-te să ne spui cum îl așteaptă omulețul tău vorbăreț pe Moș Nicolae.

Pentru Moș, orice poate reprezenta o dovadă că e așteptat cu nerăbdare. Poate fi o scrisoare pentru el sau un desen.

Poate fi un filmuleț care surprinde nerăbdarea celui mic sau grija cu care își pregătește ghetuțele. 

Poate fi ajutorul acordat la curățenia de iarnă, încercarea – fie ea și nereușită – de a fi mai cuminte sau, pur și simplu, bucuria omulețului tău de a dărui, la rândul lui ceva familiei sau altui copil.

Noua colecție Holiday de la H&M 

este ideală pentru a crea noi amintiri în această perioadă specială a anului.

Colecția este inspirată de energia sărbătorilor de iarnă și reunește confortul pieselor vestimentare ale sezonului cu strălucirea celor de petrecere.

Un pilon esențial al campaniei H&M este adus în atenția publicului prin hashtagul #SăOferiEsteMereuLaModă.

El pune accentul pe nevoia noastră, a tuturor, de a fi mai responsabili cu mediul înconjurător și de a face alegeri sustenabile când vine vorba de modă.

Asta nu înseamnă că trebuie să faci concesii în materie de stil. Ai un tricou vechi? Transformă-l într-un top scurt. Ai găsit o eșarfă la mâna a doua? Folosește-o pe post de bentiță. 

Paltonul din sezonul anterior? Transformă-l într-o piesă șic a acestui sezon. Haideți să purtăm, să îngrijim și să reciclăm hainele care ne plac, astfel încât acestea să fie îndrăgite pe o perioadă și mai lungă de timp!

H&M intenționează să utilizeze doar materiale reciclate sau alte materiale mai sustenabile până în 2030. Această practică se aplică deja la 65% din materialele pe care H&M le folosește! 

Deja întreaga colecție de articole pentru copii este realizata din materiale sustenabile.

Ana Nicolai

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + twenty =

Advertisement

Din aceeași categorie:

Books/Edu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că se doreşte schimbarea tablelor şcolare clasice cu table interactive, în cele peste 80.000 de săli de clasă...

Pediatrics

Vecinii noștri ucraineni înfruntă cel mai de temut an din viața lor din cauza războiului. Mulți au decis să își lase în urmă viața...

Pediatrics

"Pe parcursul primelor 18 luni, copilul își schimbă mult programul de somn. Trebuie să urmărim mereu semnalele pe care ni le dă și să...

Parenting

Prima dragoste e cea mai frumoasă și nu se uită niciodată. Este cea mai pură și sinceră formă de iubire pe care omulețul tău...

Lifestyle

Văd ceasul ca pe o pizza și sunt dispusă să aloc câteva felii job-ului și alte câteva felii viselor mele, pe care nu le...

Parenting

Ca părinte, este normal să ai anumite așteptări de la copilul tău. Cea mai mare așteptare este să te asculte. Apoi, ușor, ușor, încerci...

Books/Edu

Ceea ce am găsit în locul siguranței la care speram m-a făcut să scriu

Parenting

Dacă cel mic vede că minți pentru a nu merge într-o vizită, să te aștepți să te imite

Pediatrics

"Omulețul vorbăreț își porționează singur această plăcere cu câteva trucuri"

Lifestyle

De ce copilul meu plânge noaptea în timp ce al vecinei doarme dus? De ce Vlad este foarte ascultător, iar Matei este mereu îmbufnat?...

Lifestyle

Fiecare rid are povestea lui și fiecare ascunde un zâmbet sau o lacrimă. Sunt ale noastre, fac parte din noi și sunt dovada că...

Books/Edu

Fericirea poate veni din diverse lucruri. Ea poate ține de un loc, de o persoana, de un moment sau de toate la un loc....