Connect with us

Hi, what are you looking for?

H&M Premiază Cei Mai Veseli Brăduți
H&M Premiază Cei Mai Veseli Brăduți

Events

H&M premiază cei mai veseli și cei mai sinceri brăduți împodobiți de Omuleții Vorbăreți

Anais și Nicholas au fost plecați o săptămână la bunici, unde au împodobit bradul împreună cu bunicul, cu bunica și cu străbunica. Atât de mult le-a plăcut experiența, încât grija lor principală a fost să cumva să împodibim bradul de acasă în lipsa lor.

De obicei, bunicii se rugau de ei să ia o pauză de la joacă – măcar 5 minute pe zi – și să ne sune. Însă, acum, pentru prima dată, ne-au sunat din proprie inițiativă. 

Pentru că este mai mare, Nicholas este întotdeauna purtătorul de cuvânt. A organizat o teleconferință de 20 de secunde în care ne-a comunicat cât de poate de clar:

– Mami și tati, ce faceți?

– Bine, Nicholas, uite, tocmai…

– V-am sunat să nu cumva să împodobiți bradul fără noi. Vă iubesc! Bine! Pa!

Bip, bip, bip, a continuat tonul de apel, căruia i-am promis că nu vom împodobi nimic fără copii.

Și eu, și Bogdan, am fost extrem de bucuroși că omuleții noștri vorbăreți au început să simtă, să înțeleagă, să trăiască mai intens Crăciunul.

Dintotdeauna, Sărbătorile de Iarnă au fost perioada mea preferată din an, dar, pe măsură ce creșteam, de la un an la altul, luna Decembrie își mai pierdea din magie.

Însă, văzându-i pe copii cât sunt de fericiți, Crăciunul își recapătă strălucirea. Mă simt de parcă aș fi din nou copilul care îl aștepta pe Moșul cu nasul lipit de geam.

Cu o zi înainte ca de întoarcerea celor mici, am “tăiat” un nou brad de plastic de la hypermarket. Un alt “ordin” de la copii a fost ca niciun brad natural să nu sufere, așa că ne-am conformat.

Anul acesta, am cumparat globuri și fundițe rosii. Aveam beteala aurie de anul trecut. Îmi doream să împodobim bradul într-un anumit fel, dar rezultatul a fost altul. 

Cu colinde pe fundal și extrem de entuziasmati, copii s-au pus pe treabă. Nu au fost mulțumiți de globurile roșii, așa că a trebuit să aducem din magazie și cutiile din anii trecuți. 

Rând pe rând, pomul de Crăciun s-a umplut de globuri galbene, albastre, roz, aurii și argintii, dar și de mașinuțe, păpușele și de dulciuri. Beteala și instalațiile cu beculețe erau de toate culorile. 

La final, bradul arăta exact ca brăduțul copilariei mele, ca o sorcovă veselă. Nu respecta absolut niciun plan de design, nimic nu se potrivea cu nimic.

Dar era împodobit cu iubire, cu bucurie, cu inocența copilăriei și, pentru mine, este cel mai frumos brăduț din câte am văzut.

H&M x Omuleți Vorbăreți

Suntem siguri că și tu ai un brad care, pentru tine, este cel mai frumos din lume.

Așa că, anul acesta, împreună cu prietenii noștri de la H&M, ne-am propus să admirăm și să premiem cei mai veseli și mai sinceri brazi împodobiți de omuleții vorbăreți.

Până pe 22 decembrie, la ora 23, prin fiecare postare individuală cu brăduțul vostru și cu hashtag-ul #HMcraciundepoveste, poți contribui la la decorarea grupului celor mai veseli părinți din România!

Moș Crăciun a pregătit carduri H&M, iar câștigătorii lor vor fi anunțați chiar în Ajun.

Succes!

Ana Nicolai

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =

Advertisement

Din aceeași categorie:

Books/Edu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că se doreşte schimbarea tablelor şcolare clasice cu table interactive, în cele peste 80.000 de săli de clasă...

Pediatrics

Vecinii noștri ucraineni înfruntă cel mai de temut an din viața lor din cauza războiului. Mulți au decis să își lase în urmă viața...

Pediatrics

"Pe parcursul primelor 18 luni, copilul își schimbă mult programul de somn. Trebuie să urmărim mereu semnalele pe care ni le dă și să...

Parenting

Prima dragoste e cea mai frumoasă și nu se uită niciodată. Este cea mai pură și sinceră formă de iubire pe care omulețul tău...

Lifestyle

Văd ceasul ca pe o pizza și sunt dispusă să aloc câteva felii job-ului și alte câteva felii viselor mele, pe care nu le...

Parenting

Ca părinte, este normal să ai anumite așteptări de la copilul tău. Cea mai mare așteptare este să te asculte. Apoi, ușor, ușor, încerci...

Books/Edu

Ceea ce am găsit în locul siguranței la care speram m-a făcut să scriu

Parenting

Dacă cel mic vede că minți pentru a nu merge într-o vizită, să te aștepți să te imite

Pediatrics

"Omulețul vorbăreț își porționează singur această plăcere cu câteva trucuri"

Lifestyle

De ce copilul meu plânge noaptea în timp ce al vecinei doarme dus? De ce Vlad este foarte ascultător, iar Matei este mereu îmbufnat?...

Lifestyle

Fiecare rid are povestea lui și fiecare ascunde un zâmbet sau o lacrimă. Sunt ale noastre, fac parte din noi și sunt dovada că...

Books/Edu

Fericirea poate veni din diverse lucruri. Ea poate ține de un loc, de o persoana, de un moment sau de toate la un loc....