Connect with us

Hi, what are you looking for?

Revista Omuleti Vorbareti

About

De astăzi, Grupul De Facebook “Omuleți Vorbăreți” are propria revista de parenting

Mintea unui copil este locul în care puritatea absolută întâlnește fantezia în formele ei cele mai vesele. Uneori, prin cuvinte din care lipsesc ș-uri, ț-uri sau r-uri, cei mici ne lasă să ne înmuiem nu mai mult decât varfurile urechilor în lumea lor magică. Iar noi ne amuzăm teribil de formele și de culorile pe care gândurile le pot lua atunci când au propriile legi. Uneori, împărtășim cele auzite cu prietenii și cu rudele, alteori reușim să le ținem minte pentru tot restul vieții, dar, de cele mai multe ori, minunățiile spuse de omuleții vorbăreți se întorc în paradisul de unde au venit fără ca noi să fi apucat să le notăm undeva.

Prima revistă de Happy Parenting din România

Grupul de Facebook “Omuleți Vorbăreți”, pe care părinții postează lucrurile amuzante spuse de copiii lor, își lansează astăzi propria revistă de parenting: Omuleți Vorbăreți. În numai un an de la lansare, grupul a ajuns la 33.000 de mebri. Grupul este administrat de jurnalistul Bogdan Nicolai și de soția sa, Ana Nicolai, marketing specialist.

Ana Nicolai:

“Totul a pornit de la o idee frumoasă în care eu și Bogdan am crezut din prima clipă. Am creat comunitatea Omuleți Vorbăreți pe Facebook și am fost surprinși de numărul mare de perle postate zilnic și de feedback-ul pozitiv. Am crescut mult, repede si frumos. Revista va păstra conceptul grupului, îi vom invita pe părinți să scrie și aici povești amuzante. Dar, din echipa editorială fac parte și un medic pediatru, un sociolog și doi psihologi specializați în parenting care vor aborda și teme mai serioase. Vrem ca publicația să acopere toate informațiile de care are nevoie un părinte în 2021, inclusiv zonele de lifestyle, de fashion sau de jucării. Rubrica Books este printre favoritele mele. Aici veți găsi recenzii la cele mai frumoase cărți pentru copii”.

Bogdan Nicolai:

“Revista Omuleți Vorbăreți este ceea ce răsfoiești chiar acum, deocamdată online, în curând și pe print. Publicul pe care îl vizăm sunt părinții educați pe care i-am reunit deja pe grup. Nu le-am cerut CV-ul, nu i-am întrebat ce studii au, dar i-am selactat după cât de corect scriu și după coerența postărilor. Este o comunitate de părinți tineri, ai căror copii sunt la vârsta umorului involuntar, savuros, hrănit de o imaginație pură, nealterată de informații inutile. Conținutul este unic pentru că vine din experiențele noastre personale. Tot ce ține de sănătate, de parenting sau de viața de cuplu a tinerilor părinți va fi abordat de profesioniști, dar într-o notă mai relaxată, ușor de citit.”, spune Bogdan Nicolai.

Cine este Ana Nicolai

Ana Nicolai a studiat marketing-ul la Universitatea din Oxford și a lucrat în Marea Britanie pentru o companie de telecomunicații. Acum, lucrează în România pentru aceeași companie, iar în restul timpului se dedică celor doi copii și proiectului Omuleți Vorbăreți.

Cine este Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este absolvent al Facultății de Jurnalism (FJSC, Universitatea București), a fost scenarist al show-ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV, a prezentat timp de 5 ani matinalul de la Pro FM România (“Alarma”) şi a produs și realizat emisiuni la Europa FM. 

A publicat editoriale, reportaje şi texte umoristice în ‘A list Magazine by Andreea Esca, ProMotor, The ONE și Times New Roman şi scrie pe blog-ul său încă din 2007. A semnat scenarii pentru seriale de televiziune și filme de lung metraj.

Bogdan Nicolai a prezentat, până de curând, morning show-ul “Los Bandidos” (cu Nicolai și Craioveanu) de la Radio Smart și a scris cartea “#LoveIsFun”, împreună cu psihoterapeutul Gaspar Gyorgy.

Peste o sută de mii de români îi urmăresc paginile de Facebook și de Instagram.

Mai multe detalii despre proiect pe Pagina de Media.

Bine ai venit!

Echipa OMULEȚI VORBĂREȚI

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =

Advertisement

Din aceeași categorie: