Connect with us

Hi, what are you looking for?

Scrisoare pentru viitoarea mea noră - Omuleți Vorbăreți
Scrisoare pentru viitoarea mea noră - Omuleți Vorbăreți

Lifestyle

Scrisoare pentru viitoarea mea noră

“Relația cu socrii tăi va fi una dintre cele mai grele relații, una pe care trebuie să înveți să o gestionezi”

Sunt mamă de băiat. Sigur, puteam să fiu mamă de fată, că doar asta mi-am dorit de când eram mică, dar nu, cineva a avut alte planuri pentru mine. Am crescut înconjurată de femei și nu am gândit nici măcar o dată că voi avea un băiat. Ei bine, uite că marea responsabilitate de a crește un bărbat a căzut pe umerii mei. Un bărbat bun, un bărbat care face ce trebuie, un bărbat care se comportă ca un bărbat și nu un bărbat-copil.

Asta pentru că mă gândesc mult la viitorul lui. Și da, mă gândesc mult și la tipul de fată cu care va fi. Cel mai mult mă gândesc însă la toate lucrurile pe care bărbatul acesta, pe care eu îl cresc, va trebui să le facă ca viitor soț.

Îți spune mereu cât de frumoasă ești. Este amabil, generos și mereu atent cu tine. Nu își lasă hainele aruncate, te așteaptă cu masa pusă, spală vasele și dă cu aspiratorul. Atât am putut să îl învăț. Cu plăcere!

Îi place să meargă pe stadion, adoră să doarmă până la 12, urăște să facă poze și ar mânca carne la grătar toată ziua. Pentru toate astea poți să îi mulțumești tatălui său.

Relația cu socrii tăi (adică eu și tatăl bărbatului tău) va fi una dintre cele mai grele relații, una pe care trebuie să înveți să o gestionezi. Ai fost crescută într-un mod diferit, iar eu mi-am crescut copilul într-un mod total distinct. Deci, este obligatoriu să avem ciocniri “culturale” din când în când. Dar nu uita, vreau ce e mai bine pentru el, adică pentru tine. 

Dacă tot suntem la capitolul ce îmi doresc, să știi că vreau doar ce este mai bine pentru copiii tăi. Deci, acum, evident, sunt bunică. Ce, nu m-ai făcut? Păi voi ce faceți în toate zilele alea când îmi ziceți că vreți să vă relaxați singuri, în loc să ne vedem?

Să revenim… O să îți crești copiii în felul în care crezi tu că este corect, adică la fel ca și mine. La urma urmei, l-am crescut pe soțul tău, nu-i așa?

Indiferent de ce va fi, eu sunt aici pentru tine. Orice problemă ai avea, vorbește cu mine. Sunt o bună ascultătoare. Dacă ai nevoie de sfaturi (și chiar dacă nu ai), sunt mai mult decât fericită să ți le ofer.

Închei prin a-ți spune că nu te cunosc, însă știu sigur că ești uimitoare din toate punctele de vedere, inteligentă și frumoasă.

Mihaela Viziru

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 4 =

Advertisement

Din aceeași categorie:

Pediatrics

Ce este fimoza? De câte tipuri este ea? De ce parafimoza este o urgență medicală?

Lifestyle

Ce planuri are omulețul tău vorbăreț pentru sâmbătă dimineață? Întreb pentru că am o recomandare pentru el, dar și pentru tine, dacă îți era...

Parenting

Cel mai greu a fost să îi spun de unde provin banii. E dureros ca singurul om care te idolatrizează să afle că și...

Lifestyle

L-am iubit din prima clipă și am făcut tot posibilul să îi ofer o "copilărie" frumoasă.

Lifestyle

M-am simțit înspăimântată când am rezervat un city break în Italia, iar David avea doar 7 luni și jumătate.

Pediatrics

Ce înseamnă, de fapt, febra? În ce situașii febra poate fi falsă? Cum scădem febra? De ce nu trebuie să dăm antibiotic preventiv?

Lifestyle

Care este cea mai mare (ne)realizare a ta ca părinte?

Lifestyle

Nimeni nu bea mai multă apă decât un copil care trebuie să se culce.

Pediatrics

Alimentele și băuturile dulci nu-și au locul în dieta copiilor pentru că le pot influența preferințele gustative pentru tot restul vieții

Parenting

De unde atâta vină în a fi copil?

Pediatrics

Aproape 75% la sută din accidentele din trambulină sunt cauzate de copii care sar în același timp

Parenting

Tu prin ce metode îți ții omulețul în siguranță?