Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dau copil, păstrez cățel - Omuleți Vorbăreți
Dau copil, păstrez cățel - Omuleți Vorbăreți

Lifestyle

Dau copil, păstrez cățel

L-am iubit din prima clipă și am făcut tot posibilul să îi ofer o “copilărie” frumoasă.

Copil de 3 ani, energic, jucăuș, capabil să redecoreze toată casa în doar 5 minute, mănâncă puțin, însă bea multă apă, știe să meargă singur la baie, se spală singur, dă și cu aspiratorul la nevoie. Îl dau cu tot cu jucăriile din dotare pentru că urmează să ne luăm un cățel.” Cam așa ar suna un anunț daca am face puțin schimb de roluri.

Înainte să fiu mamă de omuleț vorbăreț am fost mamă de puiuț necuvântător. Un ghem mic de blană albă a venit în viața mea pe neașteptate, când lucrurile nu erau fix cum aș fi vrut, iar timpul liber era un lux. Știți cum te simți când vezi a doua linie pe testul de sarcină și nu înțelegi cum de s-a întâmplat? Ei bine, fix așa m-am simțit eu când iubita mea soră mi-a lăsat în casă un bichon de doar 6 săptămâni.

L-am iubit din prima clipă și am făcut tot posibilul să îi ofer o “copilărie” frumoasă. Asta pentru ca ea face parte din viața mea câțiva ani, însă, pentru ea, eu sunt toată viața ei. Milli m-a învățat să fiu responsabilă, să fac fața sarcinilor dificile, să am un program. Este primul meu “copil”.

Citește și Cum Împrietenim Copiii Mici Cu Animalele De Companie

După 2 ani, a venit David. L-a iubit de când era în burtă și grija mea era acum să fie cei mai buni prieteni. M-am îngrijorat degeaba. Era prima care fugea la pătuț atunci când David plângea si a primit primii lui pupici umezi când avea nici o lună. Și nu, nu s-a îmbolnăvit niciodată din cauza ei. La diversificare, a fost “aspiratorul” cel mai de calitate. Jucăriile le-au împărțit frățește, oricât de mult am protestat eu la început. 

Nu m-am gândit nici măcar o secundă să nu mai facă parte din viața noastră. E ca și cum m-aș gândi să renunț la copilul meu. 

Voi aveți și “copii” necuvântători? Cum e viața cu ei?

Mihaela Viziru

Mihaela Viziru este mămică de omuleț vorbăreț de 3 ani și jumătate. La fel de vorbăreață este și ea, ar discuta ore întregi despre copii și călătorii. Adoră să scrie și să împărtășească experiențe, “sfaturi” și (ne)realizări cu alți părinți. Cu o experiență de 10 ani în presa “serioasă”, pentru oameni mari, își găsește refugiul în scrierile pentru omuleții vorbăreți și este în echipa revistei încă din prima zi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =

Advertisement

Din aceeași categorie:

Pediatrics

Ce este fimoza? De câte tipuri este ea? De ce parafimoza este o urgență medicală?

Lifestyle

Ce planuri are omulețul tău vorbăreț pentru sâmbătă dimineață? Întreb pentru că am o recomandare pentru el, dar și pentru tine, dacă îți era...

Parenting

Cel mai greu a fost să îi spun de unde provin banii. E dureros ca singurul om care te idolatrizează să afle că și...

Lifestyle

M-am simțit înspăimântată când am rezervat un city break în Italia, iar David avea doar 7 luni și jumătate.

Pediatrics

Ce înseamnă, de fapt, febra? În ce situașii febra poate fi falsă? Cum scădem febra? De ce nu trebuie să dăm antibiotic preventiv?

Lifestyle

Care este cea mai mare (ne)realizare a ta ca părinte?

Lifestyle

Nimeni nu bea mai multă apă decât un copil care trebuie să se culce.

Pediatrics

Alimentele și băuturile dulci nu-și au locul în dieta copiilor pentru că le pot influența preferințele gustative pentru tot restul vieții

Parenting

De unde atâta vină în a fi copil?

Lifestyle

"Relația cu socrii tăi va fi una dintre cele mai grele relații, una pe care trebuie să înveți să o gestionezi"

Pediatrics

Aproape 75% la sută din accidentele din trambulină sunt cauzate de copii care sar în același timp

Parenting

Tu prin ce metode îți ții omulețul în siguranță?