Connect with us

Hi, what are you looking for?

Catrinel Menghia - Omuleți Vorbăreți
Catrinel Menghia - Omuleți Vorbăreți

Lifestyle

Născute sub semnul evoluției (P)

Am crescut privindu-mi mama trecând prin diferite etape ale vieții și am învățat de la ea să nu mă neglijez. Am învățat lecțiile prețioase despre frumusețe din rutina ei zilnică. Muncea enorm, ajungea acasă extenuată, dar își făcea o cafea și o lua de la capăt cu al doilea job, cel de mamă. Seara târziu, își rezerva o jumătate de oră pentru ea. 

Avea un ritual de hidratare și nu se culca fără să-și curețe tenul. O priveam din postura de fetiță, apoi din cea de adolescentă și îmi doream să fiu ca ea. Încă îmi doresc să fiu ca ea pentru că, la 50 de ani, mama arată mult mai tânără decât vârsta pe care o are, iar oamenii îi complimentează mereu pielea, inclusiv cât este de fermă.

Întotdeauna mi-a spus că frumusețea reală vine din interior, dar și că frumusețea fizică trebuie întreținută. Eu am, la rândul meu, o fetiță și știu că va fi cu ochii pe mine, așa cum eu am fost cum ochii pe mama mea.

Ca femeie, treci prin mai multe schimbări și evoluezi de la an la an. Momentul maternității este, din punctul meu de vedere, apogeul schimbării. E o perioadă complicată care vine la pachet cu multă încărcare emoțională.

Este o muncă neîncetată. Nu mai ești pe primul loc. Acesta este momentul în care multe femei se pierd pe ele. Cu toate că este o perioadă minunată, este atât de ușor să uiți să mai ai grijă de tine. 

Cred din tot sufletul că nu trebuie să renunțăm la ceea ce ne face să ne simțim speciale. La egalitate cu statutul de mamă trebuie să fie cel de femeie. De fapt, aceste două roluri depind unul de celălalt și se completează. 

Vrei să le oferi copiilor tăi tot ce e mai bun, să te ia drept exemplu, iar ca să poți face asta, trebuie să ai grijă de tine.

De când am devenit mamă, simt că am evoluat mult pe toate planurile. Am devenit mai responsabilă, mai matură, iar copiii mei m-au făcut să-mi doresc să devin cea mai bună variantă a mea.

Deși sunt multe provocările pe care le întâmpin, nu am renunțat la timpul meu zilnic de răsfăț. Vreau ca fiica mea să vadă ce am văzut eu la mama, să nu uite niciodată să se simtă încrezătoare și frumoasă.

E minunat să vezi cum trei femei, din trei generații diferite, evoluează împreună. Nu doar noi, ci și armele noastre – contra timpului neiertător în ceea ce privește tenul – evoluează.

Mă bucur să aflu că Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a investit un milion de euro pentru a-și extinde gama Gerovital Evolution Perfect Look, vârful inovației sale pe segmentul antirid și succesorul formulei inventate de celebra cercetătoare Ana Aslan.

În laboratorul Farmec din Cluj-Napoca, în acord cu ritmul amețitor impus de evoluția tehnologiei și a științei, timpul curge repede.

Se testează formule noi, se combină ingrediente, se testează din nou, totul pentru a face față poate celei mai mari provocări ale secolului XXI, îmbătrânirea populației.

Gerovital H3 Evolution Perfect Look este un ajutor real în această bătălie și reprezintă o extensie a gamei GH3 Evolution. 

După ce au testat mai multe variante de rețete, experții de la Farmec au ajuns la concluzia că formula pe care o căutau este combinația perfectă dintre acidul hialuronic 4D* și uleiul din semințe de trandafir sălbatic**.

*Acidul hialuronic 4D este un complex antirid care hidratează suprafața pielii și pătrund în straturile profunde ca să stimuleze capacitatea de apărare naturală, activând procesul de reparare a pielii. 

**Uleiul natural din Trandafir Sălbatic aduce un aport valoros de nutrienți care cresc elasticitatea, fermitatea, gradul de hidratare și confortul pielii.

Mă bucur să văd că au numit-o ambasador de brand pe Catrinel Menghia, actriță și top model internațional, una dintre cele mai de succes românce ale momentului.

Când derulez amintirile din copilăria mea, o văd pe mama folosind produsele Farmec. După atâția ani, am ajuns să le folosesc și eu și, mai mult decât atât, să fiu ambasadorul mărcii Gerovital H3 Evolution în lume. Întâlnirea noastră nu a fost deloc întâmplătoare, spune ea.

Cred cu tărie că România este țara cu cele mai frumoase femei din lume. Acesta nu poate fi doar un clișeu, dar chiar și clișeu de ar fi, nu iese fum fără foc.

Iar noi chiar suntem foc de frumoase. Zilnic, când ies pe stradă, vă admir ca pe niște piese de artă și mă simt ca la un vernisaj.

De aceea, cred că merităm ca trecutul, prezentul și viitorul, moștenirea noastră genetică și știința să se împletească așa de frumos pentru noi, cele născute sub semnul evoluției.

Ana Nicolai

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 5 =

Advertisement

Din aceeași categorie:

Books/Edu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că se doreşte schimbarea tablelor şcolare clasice cu table interactive, în cele peste 80.000 de săli de clasă...

Pediatrics

Vecinii noștri ucraineni înfruntă cel mai de temut an din viața lor din cauza războiului. Mulți au decis să își lase în urmă viața...

Pediatrics

"Pe parcursul primelor 18 luni, copilul își schimbă mult programul de somn. Trebuie să urmărim mereu semnalele pe care ni le dă și să...

Parenting

Prima dragoste e cea mai frumoasă și nu se uită niciodată. Este cea mai pură și sinceră formă de iubire pe care omulețul tău...

Lifestyle

Văd ceasul ca pe o pizza și sunt dispusă să aloc câteva felii job-ului și alte câteva felii viselor mele, pe care nu le...

Parenting

Ca părinte, este normal să ai anumite așteptări de la copilul tău. Cea mai mare așteptare este să te asculte. Apoi, ușor, ușor, încerci...

Books/Edu

Ceea ce am găsit în locul siguranței la care speram m-a făcut să scriu

Parenting

Dacă cel mic vede că minți pentru a nu merge într-o vizită, să te aștepți să te imite

Pediatrics

"Omulețul vorbăreț își porționează singur această plăcere cu câteva trucuri"

Lifestyle

De ce copilul meu plânge noaptea în timp ce al vecinei doarme dus? De ce Vlad este foarte ascultător, iar Matei este mereu îmbufnat?...

Lifestyle

Fiecare rid are povestea lui și fiecare ascunde un zâmbet sau o lacrimă. Sunt ale noastre, fac parte din noi și sunt dovada că...

Books/Edu

Fericirea poate veni din diverse lucruri. Ea poate ține de un loc, de o persoana, de un moment sau de toate la un loc....