Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Studiu Omuleți vorbăreți: Ce vor copiii de la o vacanță

87% dintre cei peste 500 de părinți pe care i-am chestionat le cer părerea celor mici când aleg locul de vacanță, iar 8% dintre ei îi lasă chiar să ia decizia finală.

Vacanța de vară s-a încheiat, iar până la cea de iarnă mai sunt câteva weekend-uri bune. Numai bune pentru niște city break-uri în care îi poți lua și pe cei mici. Da, știu, în concedii e greu cu ei, dar mult mai greu e fără ei.

87% dintre cei peste 500 de părinți pe care i-am chestionat le cer părerea celor mici când aleg locul de vacanță, iar 8% dintre ei îi lasă chiar să ia decizia finală. Mai mult, majoritatea copiilor au un cuvânt de spus în alegerea activităților de relaxare și a locului în care familia va mânca.

Acum, poate părea puțin descurajant să le oferiți omuleților vorbăreți atât de multă putere în prețioasa voastră vacanță, dar și ei își doresc să stea cât mai mult cu voi și nu vor să facă asta doar acasă. 

Parcurile tematice, piscinele și plajele sunt preferatele lor, iar dacă doriți să obțineți și punctele bonus, oferiți-le propria cameră în care să stea cu prietenii lor. Asta le oferă (măcar senzația de) libertate și vor învăța să fie mai responsabili. Dacă părinții prietenilor lor sunt prietenii voștri, dorința nu est chiar atât de greu de îndeplinit. 

Alte lucruri de pe lista lor de dorințe includ casele de vacanță, activitățile cu totul noi și animalul vostru de companie. 

Pe lista se află și câteva lucruri mai greu de atins din punct de vedere financiar – insule private, castele și case în copaci -, dar asta nu înseamnă că o familie nu poate visa.

Omuleți Vorbăreți

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + fifteen =

Advertisement

Din aceeași categorie:

Lifestyle

Știai că generozitatea este asociată cu o sănătate mintală mai bună și că este direct legată de fericire? Cu alte cuvinte, îți face bine...

Books/Edu

Carduri a mai văzut Nicholas, dar nu înțelegea de ce unele au bani pe ele, altele au doar puncte, iar pe cele verzi sau...

Books/Edu

Nicholas are doar 5 ani, dar deja strânge bani. Și nu orice bani. Nu știu cine i-a spus – noi, nu! – că monedele sunt bani de copii, iar bancnotele...

Books/Edu

Cum îi învățăm pe copii să economisească. Cei 5 pași esențiali

Books/Edu

Creșterea copiilor este una dintre cele mai mari sarcini financiare pe care o poate suporta o familie. În România, specialiștii au calculat că aproximativ...

Pediatrics

Aproape 75% la sută din accidentele din trambulină sunt cauzate de copii care sar în același timp

Parenting

Trei motive pentru care nu ar trebui să numești niciodată un copil “egoist”.

Fashion & Toys

Un studiu realizat de o universitate din Statele Unite atrage atenția că o cameră plină de jucării nu înseamnă neapărat un copil fericit.

Fun

Cumpărăturile au fost întodeauna un prilej de bucurie și de relaxare pentru mine. Dacă înainte să am copii ’’dansam’’ liniștită printre rafturi și alegeam...

Parenting

Copiii care primesc mici task-uri vor deveni angajați care colaborează bine cu colegii, sunt mai empatici și capabili să își asume sarcini individuale.

Fashion & Toys

Jucăriile bazate pe robotică îl vor ajuta pe omulețul tău vorbăreț să devină mai confortabili cu cele mai noi descoperiri