Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fashion & Toys

Cele mai cool robo-jucării pentru omuleții de știință

Jucăriile bazate pe robotică îl vor ajuta pe omulețul tău vorbăreț să devină mai confortabili cu cele mai noi descoperiri

Felul în care se joacă și abilitățile pe care le dezvoltă în timpul jocului le modelează copiilor interesele, hobby-urile și poate chiar cariera. Dar, până acolo, e de ajuns să te gândești la serile în care te întorci acasă epuizat și ai vrea ca ceva smart să îi țină ocupați măcar cât să mănânci și să faci un duș. Iată câțiva roboței care vor face pe bonele în aceste momente prețioase.

Jucăriile bazate pe robotică nu îți garantează că omulețul tău vorbăreț va fi următorul Elon Musk, dar cu siguranță îl vor ajuta să devină mai confortabili cu cele mai noi descoperiri. Tehnologia avansează atât de repede încât înțelegerea rapidă a gadgeturilor este o abilitate la fel de valoroasă ca o a doua limbă.

Jiusion Mini Camera

Un microscop de jucărie funcțional a fost dintotdeauna visul oricărui viitor om de știință, dar niciodată nu a fost atât accesibil să vezi pe ecranul smartphone-ului îmagini HD, mărite de pâna la 1000 de ori.

Conectează-l la telefon sau la un laptop pentru a vizualiza complet un circuit, o frunză sau un gândac. Folosește o conexiune USB 2.0 standard și este echipat cu butoane din care poți regla calitate imaginii și poți face zoom.

8+(ani), 21 euro

Wildluvs Juno My Baby Elephant

Ca să ajungem să iubim robotică, trebuie ca mintea noastră să cuprindă legile lumii care ne înconjoară. Asta presupune și să interacționăm cu animalele, să le prezicem mișcările și să înțelegem cu alte ființe ne evalează comportamentul.

Juno, bebelușul elefant robotizat, proiectat de Wildluvs, te ajută să faci asta fără să riști să stresezi un animal real. Are mișcări realiste și o personalitate (în continuă dezvoltare) care va ieși la lumină pe măsură ce animalul scapă de timiditate prin joc.

4-8 ani, 86 euro

ThinkFun Circuit Maze

Dacă ai un copil de 8-10 ani și vrei să experimenteze electricitatea fără să lăsați tot cartierul fără curent, încearcă ThinkFun Circuit Maze.

La prima vedere, pare un puzzle simplu, cu circuite luminate care imită scânteile, dar oferă 60 de provocări diferite care îi vor arăta micuțului tău cum să „se joace” cu circuitele ca să rezolve o problemă tehnică.

8+ ani, 32 euro

Sphero SPRK

Cu SPRK, producătorul de roboți Sphero încearcă să hrănească mințile viitoarelor generații de ingineri în robotică. Jucăria le dezvoltă abilitățile de bază pentru scrierea de coduri. Această mică minge robotică plină de senzori și lumini își schimbă direcțiia pe baza comenzilor din aplicația sa pentru smartphone.

Nu trebuie decât să împrietenești roboțelul cu aplicația Sphero Edu ca să-i determini pe copii să învețe bazele JavaScript-ului. Aplicația le permite să conducă robotul, să interacționeze cu el într-o serie de jocuri sau pur și simplu să îi programeze mișcările și răspunsurile. Interfața este simplă, dar oferă suficientă complexitate pentru a rămâne captivantă.

8+ ani, 120 euro 

VTech Write & Learn Creative Centre

Dacă omulețul tău vorbăreț este mult prea mic, roboții programabili, biologia și circuitele trebuie să mai aștepte câțiva ani.

Dar acesta este moment perfect pentru a-i consolida unele abilități de bază: coordonarea mână-ochi, desenul tehnic și scrisul.

VTech Write & Learn Creative Center este vărul mai smart al vechilor plăci magice cu care s-au jucat generații întregi de copii.

Pe lângă spațiul pentru doodling, această jucărie interactivă va folosi animații subtile pentru a ghida copilul spre ortografie și către scrierea de bază.

2-7 ani, 25 euro

Bogdan Nicolai

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =

Advertisement

Din aceeași categorie:

Lifestyle

Ce planuri are omulețul tău vorbăreț pentru sâmbătă dimineață? Întreb pentru că am o recomandare pentru el, dar și pentru tine, dacă îți era...

Parenting

Cel mai greu a fost să îi spun de unde provin banii. E dureros ca singurul om care te idolatrizează să afle că și...

Lifestyle

L-am iubit din prima clipă și am făcut tot posibilul să îi ofer o "copilărie" frumoasă.

Lifestyle

M-am simțit înspăimântată când am rezervat un city break în Italia, iar David avea doar 7 luni și jumătate.

Pediatrics

Ce înseamnă, de fapt, febra? În ce situașii febra poate fi falsă? Cum scădem febra? De ce nu trebuie să dăm antibiotic preventiv?

Lifestyle

Care este cea mai mare (ne)realizare a ta ca părinte?

Lifestyle

Nimeni nu bea mai multă apă decât un copil care trebuie să se culce.

Pediatrics

Alimentele și băuturile dulci nu-și au locul în dieta copiilor pentru că le pot influența preferințele gustative pentru tot restul vieții

Parenting

De unde atâta vină în a fi copil?

Lifestyle

"Relația cu socrii tăi va fi una dintre cele mai grele relații, una pe care trebuie să înveți să o gestionezi"

Pediatrics

Aproape 75% la sută din accidentele din trambulină sunt cauzate de copii care sar în același timp

Parenting

Tu prin ce metode îți ții omulețul în siguranță?